مدیر کل امور عشایر سیستان وبلوچستان طی نشستی با رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت : :غربالگری کووید ۱۹ جمعیت عشایر استان در سه مرحله، اجرای مراقبت های مادران باردار در مناطق دور دست و واکسیناسیون، و آموز شهای سلامت از برنامه های مهمی است که لازم است از همه دست اندرکاران سلامت تقدیر کنم
در آیین تجلیل از تلاشگران عرصه علوم پزشکی شهرستان زاهدان که توسط مدیر کل امور عشایر سیستان و
بلوچستان در محل علوم پزشکی زاهدان صورت گرفت از دکتر هاشمی شهری رئیس دانشگاه ، دکتر طباطبایی معاونت بهداشتی ، آقای سالاری مدیر گروه توسعه شبکه ، آقای کیخایی رئیس گروه توسعه شبکه علوم پزشکی شهرستان زاهدان و دکتر احمدی مقدم رئیس مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه با اهدای لوح تقدیر رییس سازمان امور عشایر ایران قدردانی گردید .
در این دیدار مهندس طوقی مدیر کل امور عشایر استان گفت : تلاشهای صورت گرفته در بحث بهداشت و سلامت جامعه عشایری و اقدامات موثر این مجموعه در کنترل بیماری کرونا در مناطق عشایری قابل تقدیر می باشد بطوری که طی این مدت با اقدامات پیشگیرانه علوم پزشکی هیچ موردی از ابتلای افراد در مناطق عشایری شهرستان صورت نگرفته است .
وی ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند حوزه سلامت به جمعیت عشایری استان پراکندگی جمعیت عشایری استان را یکی از مهمترین مشکلات در راستای ارائه خدمات عنوان کرد و افزود، با وجود این معضلات تیم های سلامت از ارائه خدمات به جمعیت عشایر غافل نبوده اند.
وی همچنین خواستار گسترش خانه های بهداشت و حضور پررنگ تر پزشک اعزامی در مناطق عشایری و رسیدگی به مشکلات بهداشت عشایر گردید .
دکتر سید محمد هاشمی شهری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این نشست جامعه عشایری را مایه افتخار کشور عنوان کرد و افزود برای اولین بار در کشور طرح راه اندازی خانه های بهداشت عشایر کلید خورده است و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مناطق عشایر نشین ۶ خانه بهداشت عشایری راه اندازی خواهیم کرد تا خدمات متمرکزتری به جمعیت عشایر نشین عزیز ارائه نماییم.
وی ادامه داد: در حال حاضر جمعیت عشایر نشین استان خدمات سلامت را از خانه های بهداشت مجاور دریافت می کنند و تمامی خدمات سلامت طبق روال معمول به آنان ارائه می گردد.
هاشمی شهری افزود: در طی یکسال گذشته بیش از ۳۰ هزار خدمت سلامت رایگان به جمعیت عشایری در سطح استان ارائه گردیده است و بر این باوریم که هر چه دامنه خدمات پیشگیری در مناطق دوردست را گسترش دهیم نوعی سرمایه گذاری است و در آینده تخت های کمتری را برای درمان بیماران اشغال خواهیم کرد
. وی اظهار داشت
: تمامی استانداردهایی که برای خانه های بهداشت تعریف شده است برای راه اندازی خانه های بهداشت عشایری و برای ۸ درصد جمعیت سیاری استان نیز لحاظ گردیده است و تمامی تلاش ما ارائه بهترین خدمات به مردم است تا بزودی شاهد راه اندازی خانه های بهداشت عشایری در استان باشیم.